Χανιά Κρήτης... ξεχωριστά και μοναδικά!

Καλώς ήρθατε στα Ντουλιανά Χανίων

front1

Ηλιόπετρα- Studios
Η Ηλιόπετρα είναι χτισμένη από ντόπια πέτρα με μεράκι, αγάπη και με ιδιαίτερο σεβασμό προς το περιβάλλον, μέσα στην γαλήνια φύση και στην πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων που συνθέτουν τα λουλούδια και τα δέντρα που την περιβάλλουν

Η Ηλιόπετρα διαθέτει μονόχωρα διαμερίσματα που μπορούν να φιλοξενήσουν από 1-3 άτομα και οι μαιζονέτες από 1-4 άτομα με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ατομικό μπάνιο.
Ολοι οι χώροι είναι φιλικοί και ακολουθούν την παράδοση της περιοχής σε συνδυασμό με τις σύγχρονες ανέσεις.
Στους κοινόχρηστους χώρους υπάρχει κλιματισμός, κεντρική θέρμανση, πλυντήριο ρούχων, παιχνίδια, βιβλία και ηλεκτρονικός υπολογιστής.
Στη ρεσεψιόν υπάρχει fax, Η/Υ και εκτυπωτής για την εξυπηρέτηση των πελατών.

Είναι απαραίτητο να σημειωθεί πως στα διαμερίσματα πραγματοποιείται καθαριότητα 2 φορές την εβδομάδα.


Ντουλιανά Χανίων
Τα Ντουλιανά είναι ένας μικρός παραδοσιακός οικισμός του Δήμου Αποκορώνου 22 χλμ. ανατολικά απ' την πόλη των Χανίων.

Στον παραδοσιακό οικισμό των Ντουλιανών θα βρείτε δύο εκκλησίες - μνημεία του 19o αιώνα, ένα γραφικό καφενείο στην πλατεία του χωριού, δύο παραδοσιακές ταβέρνες με ξεχωριστές κρητικές γεύσεις από ντόπια προϊόντα και ένα μίνι μάρκετ.

Μέσα από το χωριό λίγα μέτρα απ' την πλατεία ξεκινά το μονοπάτι για τον φυσικό δρόμο του Αγίου Ιωάννη, ένα εκκλησάκι χτισμένο μέσα σε μια σπηλιά. Όμως αν ακολουθήσεις τον δρόμο απ' την ΗΛΙΟΠΕΤΡΑ προς τα κάτω θα φτάσεις -2 χιλιόμετρα- στην μαγευτική παραλία της Κεράς.